"Tärkeintä on, ettei lakkaa etsimästä"


Kaikki hyvä loppuu aikanaan – niin myös Yhdessä yksikään ei putoa! -hankkeemme. Lopputapahtuma järjestettiin Aseman Lasten Walkers-kahvilassa 8.2.2023 klo 12-14.30. Paikan päälle oli kutsuttu hankkeeseen osallistuneita nuoria, ja Liven media-alan opiskelijoiden toteuttamaa striimiä oli ilmoittautunut seuraamaan noin 150 kuulijaa. 

Tapahtuman juonsivat rautaisella ammattitaidolla hankkeen työhönvalmentaja Kaisa sekä merkonomiopintojaan hankkeessa harjoittelijana suorittanut Business Collegen opiskelija Amina. 


Tapahtumassa kuultiin hankkeen työntekijöiden puheenvuorot Liveltä, Aseman Lapsilta sekä Business College Helsingiltä. Tavoitteiden ja lukujen kautta kuultiin myös hankkeessa mukana olleiden nuorten kokemuksia ja tarinoita numeroiden takaa. 

Erityisen mieleenpainuva kuulijoiden palautteen perusteella oli ”Eetun” tarina, jonka kertoi opiskelijan rinnallakulkijana toiminut psykologimme Anna. ”Tärkeintä on, ettei lakkaa etsimästä. 
Mitään maailmassa ei jaeta niin avokätisesti kuin epävarmuutta.”
Tapahtuman päätti hankkeessa mukana olleiden nuorten upea paneelikeskustelu, jossa pohdittiin mm. työllistymistä ja vapaa-ajan merkitystä opiskeluihin.

Kiitos kaikille lopputapahtumaa tekemässä olleille! Erityiskiitos Liven media-alan ja musiikkiteknologian opiskelijoille sekä opetus- ja ohjaushenkilöstölle striimin mahdollistamisesta. Alla opiskelijoiden tekemä videokooste hienosta päivästä.
Vaikka lopputapahtuma onkin nyt takana päin, hankkeemme jatkuu Liven ja Aseman Lasten osalta vielä kesäkuun 2023 loppuun. Kevään ja alkukesän aikana saatamme käynnissä olevia toimintoja päätökseen sekä viimeistelemme tulossa olevia tuotoksia. Pysyttele kuulolla!


Kommentit