Opiskelijoiden lopputapahtuma: Habitus-päivillä heittäydyttiin kesäisiin tunnelmiin

Yhdessä yksikään ei putoa! -hankkeen loppumetrejä juhlistettiin Livessä opiskelijoille järjestettyjen Habitus-päivien merkeissä. Kiannonkadulla ti 31.1. ja Metsälässä to 2.2. järjestetyt teemapäivät keräsivät satoja kävijöitä eri toimipaikoista saamaan tsemppiä ja ideoita kesätyön hakemiseen sekä tapaamaan opoja ja kuraattoreita. 

Habituspäivien ideana oli herätellä opiskelijoita kesätyön hakemiseen kesäisen fiilistelyn kautta. Esillä oli kymmeniä juuri avoinna olevia kesätyöpaikkoja, joiden hakemista sai pohtia yhdessä työhönvalmentajan kanssa. Opiskeluvalmentajien pisteillä ideoitiin kesätöiden lisäksi myös muita mukavia tapoja viettää kesää. CV-pisteessä kävijät saivat harjoitusta CV:n laatimiseen sekä otattaa itsestään ammattilaistason valokuvan CV:tä varten. Valokuvia näiden kahden päivän aikana otettiinkin lähes sadalle henkilölle! 

 Paljon kiitosta saivat myös Helsingin kaupungin tuetun työllistymisen palvelun, Ohjaamon, Virtaamon, Aula-työkodin sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen infopisteet, joissa opiskelijat, asiakkaat sekä opetus- ja ohjaushenkilöstö saivat lisää tietoa erilaisiin palveluihin ohjautumisesta. Metsälän tapahtumassa mukana oli myös YYEP-hankkeen nuorisotyöntekijä Kiiru Aseman Lapsilta. 

Kiitos kaikille liveläisille, jotka olivat mukana ideoimassa ja toteuttamassa tapahtumaa: 
• työhönvalmentajille, opiskeluvalmentajille, opoille ja kuraattoreille tapahtumien suunnittelusta ja pisteiden toteuttamisesta 
• media-alan opiskelijoille Nikitalle ja Topille CV-kuvien ottamisesta 
• Leppävaaran ja Metsälän kokkiryhmille ihanista tarjoiluista 
• sisustusalan opiskelija Oonalle kesäisten auringonkukkakoristeiden tekemisestä 
• ja tietenkin kaikille tapahtumassa vierailleille osallistumisesta!

 

Kommentit