Tässä esittäytyy hankkeen osatoteuttaja Business College Helsinki!Tervehdys,

 

Tervetuloa kurkistamaan sisälle Yhdessä yksikään ei putoa! -hankkeen osatoteuttajan, Business College Helsinki, hankeryhmään! Meitä BC:n hanketiimissä on yhteensä kolme työntekijää: Kaisa Jylkäs, Venla Knuuti ja Mia Kivimäki. Yhdessä Ammattiopisto Liven, sekä Aseman Lapset ry:n kanssa muodostamme hankkeen innovatiivisen joukon työntekijöitä, joiden kesken yhteiskehittäminen syntyy kuin luonnostaan.

Olemme Business Collegessa nykyisellä kokoonpanollamme startanneet hankkeen parissa työskentelyn elokuussa, jolloin kokoonnuimme ensimmäistä kertaa yhteen, kun Venla aloitti hankkeessa työntekijänä. Sitä ennen Venlan edeltäjänä hankekoordinaattorin tehtävässä kesän alusta toiminut Hanna Haapala on aloitellut hanketoimintaa ja tehnyt pohjatyötä, josta Venlan on ollut sujuvaa jatkaa eteenpäin. Olemme idearikas ja ammattitaitoinen porukka, jossa yhdistyy Mian ja Kaisan pitkän linjan ammattilaisuus ja uransa alkutaipaleella olevan Venlan tuoreet opit koulun sosiaalityön saralta, sekä uteliaisuus ja innokkuus hanketyötä kohtaan.

Helsingissä, Pasilassa sijaitseva Business College Helsinki on suurin yksittäinen suomalainen liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan alojen koulutuksen tarjoaja, joka on konkari hankemaailmassa niin koordinaattorin asemassa, kuin hankekumppaninakin. Olemme ylpeitä kansainvälisyydestä ja monikulttuurisuudestamme, sekä innovatiivisuudesta, joka ilmenee uusien toiminta- ja oppimisympäristöjen, pedagogisten kokeilujen ja aktiivisen yrityselämäyhteistyön kautta.

Hankkeen kautta opiskelijoille tullaan järjestämään vapaa-ajalla toteutettavaa ja opintoihin liittyvää tukea, yhteistyössä nuorten parissa toimivien ammattilaisten kanssa. Meidän tavoitteenamme on, että hankkeen aikana kehitettävä toiminta on meidän opiskelijoidemme ja oppilaitoksen näköistä: luovaa, aktiivista, yhteisöllisyyttä lisäävää, sekä väylä uusille kohtaamisille ja yhdessäololle.

 

Seuraavaksi meidän iloisen hankeporukkamme työntekijät Kaisa Jylkäs, Venla Knuuti ja Mia Kivimäki esittäytyvät!

 

Nimi ja työnimike? Kaisa Jylkäs, ohjauksen koordinaattori

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi? Opiskelijat, opiskelijat, opiskelijat!

Mikä on roolisi hankkeessa? Suunnittelen yhdessä muiden kanssa keinoja nuorten tukemiseen. Kuljen silmät ja korvat auki ja ohjaan opiskelijoitani hankkeen tarjoamien palveluiden piiriin.

Yhdessä yksikään ei putoa -hankkeessa minusta parasta on…? Hankkeen inhimillinen ja hieno tehtävä: yhdistellä erilaisten ihmisten osaamista nuorten parhaaksi.

Mikä on sinusta paras tapa rentoutua töiden jälkeen? Jutella perheen kanssa päivän kuulumisia, selailla Instagramia ja lähteä metsään.

 

Nimi ja työnimike? Venla Knuuti, hankekoordinaattori Yhdessä yksikään ei putoa! -hankkeessa, sekä #vaikutamme yhdessä -hankkeessa.

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi? Parasta työssäni on mahdollisuus päästä luomaan uusia toimintamalleja oppilaitoksessa hanketyön kautta. Nautin yhdessä kehittämisestä, sillä usein parhaat ideat syntyvät porukassa ideoimalla. Lisäksi opiskelijoiden kanssa toimiminen antaa minulle paljon energiaa ja intoa, jota en ainoastaan tietokoneen ääressä puurtaen saisi.

Mikä on roolisi hankkeessa Työskentelyni hankkeessa pitää sisällään muun muassa hankkeesta viestimisen eri oppilaitoksen tiedotuskanavien kautta, ideointia ja tapaamisia sidosryhmien välillä, sekä paljon muuta. Tulen suunnittelemaan ja toteuttamaan koulun opiskelijoille vapaamuotoista yhdessäoloa sisältävää toimintaa, jonka sisältö suunnitellaan vahvasti yhteistyössä opiskelijoiden kanssa.

Yhdessä yksikään hankkeessa minusta parasta on…? Minusta hankkeessa hienoa on tavoite pyrkiä lisäämään yhteisöllisyyttä ja osallisuutta oppilaitoksessa. Opiskelijoiden pikkuhiljaa siirtyessä korona-ajasta takaisin lähiopetusmuotoiseen opiskeluun, uskon sen olevan erityisen merkityksellistä. Plussaa on myös nuorisotyöllisen työotteen tuominen läheisesti osaksi oppilaitoksen opiskelijoille tarjoamaa tukea ja palveluita.

Mikä on sinusta paras tapa rentoutua töiden jälkeen? Nautin vapaa-ajallani metsäkävelyistä lähipoluilla, sekä tv-sarjoihin uppoutumisesta. Uusia harrastuksiani on maalaaminen ja sulkapallon pelaaminen viikoittain ystävien kanssa!

 

Nimi ja työnimike? Mia Kivimäki, ohjaustoiminnan päällikkö

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi? Yhdessä tekeminen ja ammattitaitoisten ihmisen kanssa asioiden hoitaminen

Mikä on roolisi hankkeessa? Seurata hankkeen etenemistä, tavoitteiden seuranta, suunnitteluun ja jonkun verran toteutukseen osallistuminen.

Yhdessä yksikään ei putoa -hankkeessa minusta parasta on…? Tehdään asioita opiskelijoiden hyväksi ja mukava hanketiimi.

Mikä on sinusta paras tapa rentoutua töiden jälkeen? Puistossa kävely ja ystävien kanssa höpöttely.

(Kuvassa vasemmalta oikealle: Venla, Mia ja Kaisa.)


Nyt kun me kaikki hankkeessa toimivat työntekijät olemme tulleet teille blogimme lukijoille tutuiksi niin jääthän seuraamaan myös tulevia julkaisuja! Tulemme päivittämään blogia säännöllisesti hankkeeseen, sekä työhömme liittyvistä aiheista. Hienoa, että olet mukana seuraamassa tätä matkaa.

Kommentit