Liven hanketiimi esittäytyy!


 

Moikka!

Tervetuloa tutustumaan Live-säätiön porukkaan, joka on mukana toteuttamassa Yhdessä yksikään ei putoa!
-hanketta.

Mainio hankejengimme kokoontui ensimmäistä kertaa keväällä 2021 eli olemme tehneet hankematkaa nyt puoli vuotta. Fiilis on etuoikeutettu: meillä on ammattitaitoinen, innostuva ja motivoitunut porukka kasassa. Kuluneen puolen vuoden aikana olemme päässeet ideoimaan paljon uutta ja jännittävää ja haastamaan itsemme ja toisemme uusien ratkaisujen löytämisessä. Jokainen meistä tuo oman osaamisensa ja persoonansa mukaan hanketyöhön – onkin ihanaa, kun kollegoilta voi oppia joka päivä uutta! Meidän tiimimme on myös energinen, innostunut ja ennen kaikkea innostava: usein yhteisissä kohtaamisissamme raikuu hervoton nauru ja aivot sauhuavat uusista (toisinaan hyvistä ja välillä aika kummallisistakin) ideoista!

Live tuo hankkeeseen erityisen tuen osaamista: vahvuutenamme on yksilöllisten polkujen tukeminen ja sen tunnistaminen, mikä auttaa juuri yksittäistä opiskelijaa pääsemään kohti omia tavoitteitaan. Pohdimme tilanteita kokonaisvaltaisesti ja autamme mutkikkaidenkin haasteiden selvittämisessä. Tiedämme, että jokaisella on oma tapansa oppia ja kehittyä, ja autamme opiskelijoita tunnistamaan omat vahvuutensa!

Nyt tutustumme hieman meidän menevään nelikkoon. Yhdessä yksikään ei putoa! -hankkeessa Liven puolelta työskentelevät työhönvalmentajat Kaisa Bibani ja Pirjo Pellikka, psykologi Anna Yliluoma sekä projektipäällikkö Hanna Lankinen.  

 

    Kaisa ja Anna


Nimi: Anna Yliluoma 

Työnkuva: Psykologi 

Mitä teen hankkeessa: Tuen opiskelijoita löytämään ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin, joissa opiskelu tuntuu vaikealta tai haastavalta ja jaksaminen voi olla kortilla. Lisäksi koulutan ja teemme koko tiimillä yhdessä monialaista työtä toinen toisiamme konsultoiden.  

Tästä innostun: Uusien ihmisten tapaaminen, hyvät keskustelut, uuden opettelu ja kaikki hyvinvointiin ja sen vahvistamiseen liittyvät arjen teot. 

Kolme asiaa minusta: Rakastan hyvää kahvia – mitä isompi mukillinen, sitä parempi. Tykkään myös kokkailla hyvää ruokaa ja vapaa-ajalla opettelen uusia juttuja telinevoimistelussa! 

Näin tiimiläiset kuvailevat minua: Annan kyky olla aina läsnä rauhoittaa minkä tahansa ilmapiirin. Ystävällinen, rento ja luotettava Anna on timanttinen taitaja ja lämmin tiimipelaaja. Annan viisaus on tarttuvaa, mutta sitäkin enemmän, hänen reilu asenteensa inspiroi! Anna on laaja-alaisesti ajatteleva, toiset huomioon ottava tyyppi, joka osaa asetella sanansa aina kuhunkin hetkeen sopivasti. 

 

Nimi: Kaisa Bibani 

Työnkuva: Työhönvalmentaja 

Mitä teen hankkeessa: Minun tehtäviini kuuluu laajasti kaikkiin hankkeen toimintoihin osallistuminen. Työhönvalmennuksen lisäksi toimin yhteistyössä verkoston kanssa ryhmävalmennuksissa. Järjestämme muita tukitoimia, kuten vapaa-ajan tapahtumia ja pajoja. Työpäiviini kuuluu monipuolisesti opiskelijatapaamisia ja kokouksia eri toimintaympäristöissä.

Tästä innostun: Hyvä kirjat- koen joskus elämää mullistavia tunteita ja oivalluksia luettuani hyvän filosofisen teoksen. Innostun erityisen paljon syvällisistä keskusteluista ja uusien ihmisten tapaamisesta. Töissä innostun uuden oppimisesta ja kehittämisprojekteista, jossa pääsee kokeilemaan uusia asioita.

Kolme asiaa minusta: Rakastan klassisen musiikin huumaa auringossa pötköttäessä. Iltakävelyiden päätteeksi käperryn sohvalle lukemaan tai muuten vaan annan ajatusten viedä. Olen yleensä iloinen ja pirteä tyyppi, mutta minua ei myöskään haittaa kohdata vaikeitakin asioita, olivatpa ne henkilökohtaisia tai koko yhteiskuntaa koskettavia asioita. Tunteikkaan ja empaattisen piirteeni lisäksi minusta löytyy salikarhu, joka viihtyy painonnoston parissa.

Näin tiimiläiset kuvailevat minua: Kaisa on moniosaaja ja vieläpä huippu tyyppi! Haasteita pelkäämätön Kaisa tarttuu uusiin tehtäviin ja innostuu aina mahdollisuuksista oppia uutta ja kehittyä! Kaisan nauru, ilo ja energia tarttuu aina.  Myös yleisön edessä oleminen on Kaisalle luontevaa eikä hän jää sanattomaksi tiukassakaan paikassa.

 

 

       Pirjo ja Hanna

Nimi: Pirjo Pellikka

Työnkuva: Työhönvalmentaja

Mitä teen hankkeessa: Yhdessä opiskelijoiden kanssa katsomme työelämää ja valmennusta uudenlaisista näkökulmista oivaltaen ratkaisuja opiskelun haasteisiin ja työelämään liittyen. Tuen opiskelijoita heitä näkemään heidän vahvuutensa ja luomaan positiivisia ajatuksia tulevaisuudesta. Toiminnan ja tekemisen kautta luon uusia tapoja tehdä työhönvalmennusta. 

Tästä innostun: Innostun mahdollisuudesta luoda uutta toisten kanssa. Hulvattomimmat ja lähtökohtaisesti hölmötkin ideat realisoituvat toteutuskelpoisiksi ja se saa minut voimaantumaan. Hyvä ruoka ja siihen sopiva juoma ei petä koskaan. 

Kolme asiaa minusta: Vapaa-aikaani vietän koripallon parissa ja siinäkin valmentajan roolissa. Neulominen varsinkin syksyisin on mieluisaa puuhaa.

Näin tiimiläiset kuvailevat minua: Pirjon mahtava ammattitaito ja asenne luotsaa meitä kaikkia eteenpäin! Missä tahansa työhönvalmennukseen liittyvässä pulmassa voi aina kääntyä Pirjon puoleen ja apua löytyy ihan varmasti - ei ole tullut sellaista haastetta, johon Pirjo ei löytäisi ratkaisua. Tulisielu-Pirjo tekee duuniaan koko sydämellään ja innostaa niin työkavereitaan kuin opiskelijoitakin! 


Nimi: Hanna Lankinen 

Työnkuva: Projektipäällikkö 

Mitä teen hankkeessa: Huolehdin siitä, että kaikilla hankkeessa on riittävät eväät hanketyön toteuttamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Usein se tarkoittaa sitä, että annan ideoille tilaa, sparraan ja kannustan toteuttamaan niitä sekä autan löytämään ratkaisuja monenlaisiin kysymyksiin. Tehtäväni on myös varmistaa, että hankkeen toiminta ja tulokset saadaan paketoitua selkeään ja levitettävään muotoon, että viestintä toimii tarvittaviin suuntiin ja tarvittavat tahot saadaan sitoutettua mukaan toimintaan. Hoidan myös raportoinnin ja muut hankkeen etenemiseen liittyvät velvoitteet rahoittajan suuntaan sekä seuraan, että budjetti toteutuu suunnitellusti.

Tästä innostun: ammattitaitoisista kollegoista, jotka suhtautuvat tekemiseen ja kehittämiseen innostuneesti ja höystävät sitä huumorilla. Opiskelijoiden onnistumistarinoista ja mukavista kohtaamisista. Salaa innostun aika paljon myös erilaisista taulukoista ja excelistä, vaikka olenkin sen kanssa ihan onneton.

Kolme asiaa minusta: Harrastan kaikenlaista kotipuuhailua: ompelen, neulon villasukkia, leivon hapanjuurileipää ja viljelen yrttejä kasvulaatikossa. Siitä huolimatta olen mestari tappamaan viherkasveja ja kukkia. Tykkään myös karaokesta, vaikken oikeastaan osaakaan laulaa ja jännitän sitä hirveästi.

Näin tiimiläiset kuvailevat minua: Tiimillä on ollut etuoikeus saada juuri Hanna projektipäälliköksi! Hannalla on koko ajan monta palloa ilmassa, mutta uskomattomalla jonglöörin taidolla hän pitää pallot pyörimässä ja luotsaa hanketta eteenpäin. Lisäksi Hanna on lämminsydäminen, huumorintajuinen ja viisas tyyppi, jolta löytyy ratkaisuja haastaviinkin tilanteisiin! 

Tervetuloa tekemään yhteistyötä meidän ja koko YYEP-hankkeen kanssa! 😊 

Kommentit